laupäev, 19. oktoober 2013

Tegusat eTwinningu-aastat kõigile!

Loodetavasti juba põnev twinnimine käib täie hooga.
Meeldetuletuseks eelmisest aastast:

 1.Olime tublid. 2013.aasta projektivõistluse võitjate hulgas olid:                                                                   
 III koht Margit Laidvee Luunja Keskkoolist projektiga Unser gemeinsames Haus http://www.etwinning.net/en/pub/connect/browse_people_schools_and_pro/profile.cfm?f=2&l=en&n=70736                                    
 Kümne parima hulka jõudsid veel:                                                                                                                     Kaja Assor Tartu Hiie Koolist projektiga Easter eggs http://www.etwinning.net/fr/pub/connect/browse_people_schools_and_pro/profile.cfm?f=2&l=en&n=95285                                                     Helle AnijärvTartu Hiie Koolist projektiga Let's explore the Baltic States! http://new-twinspace.etwinning.net/c/portal/layout?p_l_id=20352592

  2.Osalesime mitmetel toredatel rahvusvahelistel koolitustel. Nii oli Hellel võimalus osaleda huvitaval arvuti-alasel koolitusel Küprosel.
Tutvusin paljude uute huvitavate veebi-vahenditega. Sain tohutult uusi ideid nii twinnimiseks kui ka ainealaselt. Ja nüüd on mul uued head sõbrad neljateistkümnes erinevas Euroopa riigis. Üheksa päeva jooksul kogesin, et twinnijad ei ole lahedad mitte ainult Eestis, vaid kogu Euroopas.                                                               

        
          Kes veel pole jõudnud alustada, tehke seda kindlasti! Uusi ideid ja oskusi saate kindlasti, kui jälgite eTwinningu portaali, Haridustehnoloogi ja Sõpruskoolide blogide uudiseid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar