laupäev, 22. veebruar 2014

Uued toredad koolitused



Edastan kaks koolituse pakkumist. Esimene neist on Koolielu programmeerimise koolitus. Septembris 2014  toimub Eestis eTwinningu rahvusvaheline koolitus, teemaks programmeerimine. Miks mitte alustada juba nüüd, seejärel ostida endale partner ja teha juba  näidisprojekt.

Teine koolitus on eTwinningu koolitus algajatele. Koolitusel on veel  6 vaba kohta. Kui on huvilisi õpetajaid, siis oleksin tänulik, kui neile info edastaksite.



Tutvumine programmiga Kodu Game Lab I
<http://www.innovatsioonikeskus.ee/et/sundmused/tutvumine-programmiga-kodu-game-lab-i>03.03.-30.03.2014, veebipõhine õpe

Klassiõpetajatele suunatud koolitus aitab anda uue sisu algklassides toimuvatele arvutitundidele ning lõimida tehnoloogiat teistesse tundidesse. Koolitusel osalejad tutvuvad programmiga Kodu Game Lab, mis arendab laste loovust, probleemide lahendamisoskust ja jutustamisoskust ehk oma loo väljendamist loodud mängu kaudu. Igaüks saab Kodu Game Labi abil luua mänge, ilma et tal oleks vaja programmeerimisalaseid eelteadmisi. Tutvu koolituse lisainfoga siit<http://www.innovatsioonikeskus.ee/et/sundmused/tutvumine-programmiga-kodu-game-lab-i>.

eTwinning koolitus algajatele<http://www.innovatsioonikeskus.ee/et/sundmused/etwinning-koolitus-algajatele-0>
28.02.-01.03.2014, Tallinnas

Sõpruskoolid Euroopas/eTwinning on programm, mis pakub õpilastele, õpetajatele, koolijuhtidele ja teistele koolitöötajatele võimaluse osaleda koolidevahelises koostöös IKT kaasabil. eTwinning toimib kui suhtlusvõrgustik, mis koondab endas õpetajaid üle Euroopa. Algajate koolitustele ootame haridus-töötajaid, kes soovivad tutvuda eTwinningu võimalustega õppetöös kasutamiseks. Tutvu koolituse lisainfoga siit<http://www.innovatsioonikeskus.ee/et/sundmused/etwinning-koolitus-algajatele-0>.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar